teamet

Nordic Property Investment grundades 2015 av Anders Thorell, Gustav Rehnqvist och Harald Bengtsson som har mångårig erfarenhet från ledande positioner på företag som Swedbank, DTZ, Newsec, Pareto Securities, Deutsche Bank och SEB Enskilda.

Nordic Property Investment erbjuder sina tjänster i samarbete med:

  • Lindskog Malmström Advokatbyrå
  • Deloitte
  • Hestia

Fastighetstransaktioner

Anders Thorell

Anders är vd på Nordic Property Investment. Anders har ett brett nätverk inom näringslivet och en lång erfarenhet från fastighetsmarknaden med fokus på transaktioner och mäkleri. Mellan 1989 och 2009 var Anders ägare för fastighetsmäklarkedjan Bjurfors. Därefter värvades Anders som senior rådgivare på DTZ och senare som vd för Newsec Investment.

Mobil: 070-782 00 67
Mail: anders.thorell@propertyinvest.se

Finansiering

Harald Bengtsson

Harald är Nordic Property Investments styrelseordförande och företagets specialist på bankfinansiering. Harald har arbetat i banksektorn i över 30 år, däribland som regionchef för Danske Bank och Swedbank. Harald har ett brett nätverk inom den svenska bankvärlden och lång erfarenhet av att hjälpa företag i olika faser med lånefinansiering.

Mobil: 0763-38 58 58
Mail: harald.bengtsson@propertyinvest.se

kapitalmarknadsfrågor

Gustav Rehnqvist

Gustav är senior partner på Nordic Property Investment med fokus på corporate finance. Gustav har tidigare arbetat inom Investment Banking på Deutsche Bank, SEB Enskilda och Pareto Securities. I dessa roller har Gustav skaffat sig en lång erfarenhet av kapitalmarknaden. Gustav har även varit vd på Titan Properties.

Mobil: 0708-72 51 09
Mail: gustav.rehnqvist@propertyinvest.se

transaktioner

Johan Fogelberg

Johan Fogelberg kommer närmast från Willhem AB där han var verksam i rollen som fastighetsdirektör för region nord. Tidigare har Johan arbetat för Petter Stordalen i uppbyggnaden av Nordic Choicekoncernen. Johan har en bred erfarenhet av både hotell- och fastighetsmarknaden.

Mobil: 0708-37 36 41
Mail: johan.fogelberg@propertyinvest.se

kapitalmarknadsfrågor

Christer Holmstrand

Christer arbetar på Nordic Property Investment sedan maj 2017. Christer har över 30 års erfarenhet av finansiering och ett brett nätverk inom hela finansbranschen samt fastighetsrelaterade bolag. Hans senaste position var som VD för Arctic Securities filial i Sverige. Bland Christers tidigare positioner återfinns Öhmans Fondkommission (numera Pareto Securities), Remium och Nordiska Fondkommissionen.

Mobil: 0708-235 231
Mail: christer.holmstrand@propertyinvest.se

fondförvaltning

Jesper Roslund

Jesper är VD för Nordic Property Investment Funds och anslöt sig till Nordic Property Investment oktober 2017. Jespers senaste position var som senior kapitalförvaltare på Söderberg & Partners och innan dess var han finansiell rådgivare på Brummer & Partners. Tidigare har även Jesper arbetat som finansanalytiker på Öhmans Fondkommission.

Mobil: 0707-60 81 82
Mail: jesper.roslund@propertyinvest.se