Nordic Property Investment rekryterar Johan Fogelberg från Willhem AB

Johan Fogelberg, tidigare fastighets­direktör region nord på Willhem AB, tillträder idag som senior rådgivare inom fastighets­transaktioner på Nordic Property Investment.

Nystartade Nordic Property Investment har på kort tid expanderat sin verksamhet inom fastighets­transaktioner och företags­finansiering, bland annat som rådgivare åt Samhälls­byggnads­bolaget. Företaget ser en stor efterfrågan på senior rådgivning från fastighetsbolag som är aktiva på transaktions­marknaden och utökar nu sitt erbjudande med hjälp av Johan Fogelberg.

Johan Fogelberg kommer närmast från Willhem AB där han var verksam i rollen som fastighets­direktör region nord. Tidigare har Johan arbetat för Petter Stordalen i upp­byggnaden av Nordic Choice Hotels-koncernen. Johan har en bred erfarenhet av hotell- och fastighetsmarknaden och kommer på Nordic Property Investment att agera rådgivare i fastighets­transaktioner med fokus på södra och västra Sverige.

– Den svenska fastighets­marknaden är het och det görs många transaktioner just nu. Men när marknaden är het blir det allt svårare att hitta rätt affärer, vilket gör att många fastighetsbolag efterfrågar senior rådgivning. Genom att knyta till oss Johan kan vi erbjuda en än bredare vy över den kommersiella fastighets­marknaden, säger Anders Thorell, vd på Nordic Property Investment.

– Det ska bli fantastiskt roligt att arbeta tillsammans med de kompetenta personerna på Nordic Property Investment. Det är ett fortsatt mycket bra klimat för fastighets­investeringar och jag ser fram emot att hjälpa våra kunder att göra bra affärer, säger Johan Fogelberg.