teamet

Nordic Property Investment grundades 2015 av Anders Thorell och Gustav Rehnqvist som har mångårig erfarenhet från ledande positioner på företag som Swedbank, DTZ, Newsec, Pareto Securities, Deutsche Bank.

Nordic Property Investment erbjuder sina tjänster i samarbete med:

  • Lindskog Malmström Advokatbyrå
  • Deloitte
  • Hestia

Fastighetstransaktioner

Anders Thorell

Anders är vd på Nordic Property Investment. Anders har ett brett nätverk inom näringslivet och en lång erfarenhet från fastighetsmarknaden med fokus på transaktioner och mäkleri. Mellan 1989 och 2009 var Anders ägare för fastighetsmäklarkedjan Bjurfors. Därefter värvades Anders som senior rådgivare på DTZ och senare som vd för Newsec Investment.

Mobil: 070-782 00 67
Mail: anders.thorell@propertyinvest.se

kapitalmarknadsfrågor

Gustav Rehnqvist

Gustav är senior partner på Nordic Property Investment med fokus på corporate finance. Gustav har tidigare arbetat inom Investment Banking på Deutsche Bank, SEB Enskilda och Pareto Securities. I dessa roller har Gustav skaffat sig en lång erfarenhet av kapitalmarknaden. Gustav har även varit vd på Titan Properties.

Mobil: 0708-72 51 09
Mail: gustav.rehnqvist@propertyinvest.se

transaktioner

Johan Fogelberg

Johan Fogelberg kommer närmast från Willhem AB där han var verksam i rollen som fastighetsdirektör för region nord. Tidigare har Johan arbetat för Petter Stordalen i uppbyggnaden av Nordic Choicekoncernen. Johan har en bred erfarenhet av både hotell- och fastighetsmarknaden.

Mobil: 0708-37 36 41
Mail: johan.fogelberg@propertyinvest.se

kapitalmarknadsfrågor

Christer Holmstrand

Christer arbetar på Nordic Property Investment sedan maj 2017. Christer har över 30 års erfarenhet av finansiering och ett brett nätverk inom hela finansbranschen samt fastighetsrelaterade bolag. Hans senaste position var som VD för Arctic Securities filial i Sverige. Bland Christers tidigare positioner återfinns Öhmans Fondkommission (numera Pareto Securities), Remium och Nordiska Fondkommissionen.

Mobil: 0708-235 231
Mail: christer.holmstrand@propertyinvest.se